uplands road

crouch end

The conversion of the ground floor of a Victorian terraced house to create open plan living featuring a new modern kitchen.

 

By connecting the living room with the kitchen/diner one big family space was created allowing light to travel through the entire ground floor. A modern yet family friendly kitchen was designed and became the natural gathering place for the family.

 

Creation of a new patio which is level with the dining room to bring the outside in.

The rear terrace was raised to the level of dining room which transformed the outside space into a usable patio linking the inside with the outside

The conversion of the ground floor of a Victorian terraced house to create open plan living featuring a new modern kitchen.

 

By connecting the living room with the kitchen/diner one big family space was created allowing light to travel through the entire ground floor. A modern yet family friendly kitchen was designed and became the natural gathering place for the family.

 

Creation of a new patio which is level with the dining room to bring the outside in.

The rear terrace was raised to the level of dining room which transformed the outside space into a usable patio linking the inside with the outside